Nyt kun kevät on edennyt niinkin pitkälle ettei yöpakkasista tarvitse välittää voi navetassa liikutella eri ikäisiä ja kokoisia nautoja miten lystää.
1582530.jpg
Tässä esimerkiksi Äppä, Ynnä, Ypä, Öky ja Ässä nauttivat ihanasta kevät päivästä Keinumäen laitumella

1582534.jpg
Kun taas tässä yltäkylläisyyden tunnetta nauttii Aamu, April, Avella, Ava, Pikku-Sonni ja kaksiviikkoa vanha sonnin alku. Vaikka sonnilla ei ole ikää paljon on se porukan suuri. Siksi nimeltään Mörkö.

1582549.jpg
Tässä on pikku Mörkö ja kuten huomaa Mörkö seisoo Aamun ja Pikku-Sonnin kanssa aivan saman korkuisena eli pärjää oikein hyvin porukan mukana.

1582546.jpg
Tässä toinen kuva Möröstä

1582569.jpg
Tämä pikkukaveri on myöskin sonni. Mini-Sonni tai Sydän-Sonni sydämen muotoisesta otsamerkistään nimetty. Tämä pikkukaveri syntyi Mörön kanssa samaan aikaan (tietty eri emästä) ja jos Mörön ja tämän kaverin syntymä ajan välillä on edes 5 minuuttia niin hyvä, niin samaan aikaan syntyivät että vanhalle isännälle tuli kiire yksin kun poijittamassa oli. Kaikki sai alkunsa eläinlääkärin hormooni piikistä josta jo viimeksi kerroinkin ja tuloksena oli tämä Pikkuinen ehkä painoa 30kg ja Mörkö painoa varmaan 50kg ellei enemmän. Hassua oli että pikkuisen emä Sabina olisi varmaan pitänyt vasikkansa itsellään vielä ainakin viikon vaikka poikiminen meni muutenkin 14 pv yli.

Laitoimme myös 8 kappaletta tiineitä hiehoja 10 hehtaarin metsälaitumelle mutta tänään kun olisin halunnut kuvan niin eihän niitä hiehoja missään näy. Täytyy pitää kamera mukana kun hiehot voivat ilmestyä koska vain aidan viereen pällistelemään.
Seuraavaan kertaan uusien kuvien kanssa.