No niin, jos nyt rupeis kirjoittamaan tänne...
Niille jotka nyt sattuvat lukaisemaan kirjoituksiani mainittakoon että tarkoitus on kertoa maatilan elävästä elämästä jossa asuu tällä hetkellä 43 nautaeläintä, villi kissa (en minä), Norjaharmaahirvikoira, kihlattuni ja tämän isä jotka sitten hoitavat tätä tilaa pääosin kaksistaan. Minä puolestani pyörähtelen täällä toistaiseksi viikon loppuisin ja välillä enemmänkin (nyt viikon kun laitoin apen espanjaan) sillä oikeasti asun Lahdessa opiskelemassa Liiketaloutta. Tarkoitukseni on muuttaa takaisin tilalle Toukokuuhun mennessä, ehkä jo helmikuussa sillä käynnissä on sukupolven vaihdos ja tilakaupat tehdään luultavasti helmikuussa jos kaikki menee kuten ME haluamme...Sitten pitäisi ruveta rakentamaan uutta navettaa n 40-50 lypsävälle, kun ensteks sais päätettyä Parsi,-kombi vai pihatto...Kas siinä pulma!

Ajattelin kirjoittaa tilamme uusimmista asukeista eli kuudesta vasikasta jotka ovat Äppä, Äly, Ynnä, Ypä, Öky ja Ässä. kaikki ovat syntyneet Syys-Marraskuussa. ja lisää luonnollisesti on luvassa kun tila pitäisi hengissä pitää. 
  • Äppä on porukas suurin ja vanhin, jo syntyessään valtava ja erittäin köpsä (sai juosta laajennuksessa vapaana niin meni pyöröpaalien väliin eikä osannut tulla pois)
  •  Äly ja jälleen tuli paiskattua vasikkaa nimellä joka osoittautui napakympiksi (siskonsa on väläys, näitä on kiva huutaa kesällä laitumelta)
  • Ynnä joka sai nimensä ynisemällä  vahvasti ensi tapaamisellamme
  • Ypä, joka tulee olemaan varmasti navettamme kaunein heti äitinsä jälkeen, nimettiin ylväytensä ansiosta, nirppanokka!
  • Öky sai nimensä siinä toivossa että tekisi meistä ökyrikkaita maidontuotannollaan ja jälkeläisillään, mutta se jää vielä nähtäväksi.
  • Ässä, luoja tietää ja tulevaisuus näyttää mitä tuon nimen takaa sitten aikanaan paljastuu.

Yritän saada vassujen kuvia teidänkin ihailtavaksi sikäli kun se on mahdollista...