...julmetusti lisää töitä! Huhtikuussa en kerinnyt kirjoitella ollenkaan kun piti siivota pihaa ja suunnitella kylvöjä ja istutuksia.
Täällä on taas sattunut ja tapahtunut syntymiä ja kuolemia, nimittäin Äly onnistui työntämään päänsä ryhmä karsinan parrujen väliin minkä ei pitänyt olla mahdollista ja menetti ilmeisesti tasapainonsa ja sillä seutauksella meni niskat poikki.
Sitten meille on syntynyt Huhtikuussa Suomenkarja-HolsteinFriisiläinen vasikka April, Ayshire vasikka Ava ja eilen poiki Sabina pienen pienen sonni vasikan kannettuaan 13 pv yli aikaa, olisi varmaan pitänyt vielä viikon mutta eläinlääkäri kävi antamassa hormoni piikin ja Utu teki suuren suuren sonni vasikan kannettuaan 9 pv yli ja sai myöskin piikin. Olisi pitänyt tarjota lekurille kahvit piikkien välissä nimittäin poikimiset tapahtuivat täysin saman aikaisesti.

1542571.jpgTässä komeilee meidän Ava joka on tunnin ikäinen ja koittaa kovasti nousta jaloilleen hiukan huterin tuloksin.
1542620.jpgTässä on Avan emä Sussu joka tykkää nojata nenällään parreneroittajaan...

Sitten hiukan muita kuvia joita olen luvannut laittaa...
1106779.jpgNorjanharmaahirvikoira Aatu 9 vuotta ujostelee koppinsa katolla

1106781.jpgEdes mennyt kissani vasikoiden maitojauhe pussissa koska tykkäsi syödä maitojauhetta. Kissaan liittyy hauska tarina nimittäin hankkiessani kissaa halusin uroskissan ja kaikki muut värit kävi paitsi musta. No kissi tuli harmaana suurine korvineen narttuna. Ajattelin että ainakaan väri ei ole musta. Kului pari viikkoa, kissasta tuli musta ja sille ilmestyi kivekset, taas ajattelin että ainakin se on uros. Kisi oli minulla 6 vuotta ja löytyi pihasta hengettömänä eikä kukaan tiedä kuinka kissini kuoli. Ennen kuolemaansa Kisi toi meille retkiltään uuden kissan. Pienen narttukissan joka oli kuin ilmetty Kisi. Narttu on ollut meillä asuen navetassa varmaan 4 vuotta eli siitä asti kun Kisi kuoli.